XELION VoIP telefonie

Xelion: de complete VoIP telefooncentrale

De Xelion hosted VoIP telefooncentrale is gemaakt voor het MKB. Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over VoIP telefonie met Xelion. We starten met enkele functionaliteiten die standaard zijn inbegrepen bij deze telefooncentrale.

Previous
Next

Xelion: optimale bereikbaarheid, aantrekkelijk geprijsd.

Xelion is een VoIP telefooncentrale die voorziet in de verschuiving naar plaats-, apparaat- en tijdsonafhankelijk werken. Hiermee krijgt uw bedrijf meer grip op de zakelijke communicatie. Een aantal voordelen van Xelion op een rij.

Bekijk onderstaande video over VoIP telefonie met Xelion voor een indruk van de centrale en de functionaliteiten.

Video afspelen

Xelion: meeste functies, beste prijs

Xelion is de beste in z’n klasse: niet alleen omdat het een hele goede oplossing voor VoIP telefonie biedt, maar ook omdat het ontworpen is vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat. Integratie met CRM en ERP-processen staat hoog op de agenda van Xelion en veel gebruikers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden standaard aan boord voor een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand. Daarnaast is Nox Telecom met het in Nederland ontwikkelde Xelion altijd dichtbij en benaderbaar voor specifieke vragen en oplossingen. Daarom kiest het MKB in Nederland voor Xelion!

Koppelingen

Als u gebruik maakt van AFAS software dan kunnen wij een koppeling realiseren met Xelion VoIP telefonie. Door AFAS aan Xelion te koppelen kunnen gebruikers vanuit AFAS bellen. Lees hier meer.

Wilt u ASSU integreren met een VoIP telefonieoplossing, dan kan dat met de Xelion telefooncentrale.  Met de koppeling tussen Xelion VOIP en ASSU software van A.I. Automatisering kan er direct uitgebeld worden. Lees hier meer.

Direct bellen vanuit Animana kan met behulp van de koppeling tussen Xelion VOIP en Animana. Wilt u Animana koppelen aan uw telefooncentrale, dan kan dat met Xelion. Lees hier meer.

Als u met ANVA via VoIP wilt uitbellen, dan kan dat met de koppeling tussen ANVA en Xelion VoIP telefonie. Lees hier meer.

Exact Online is een online boekhoudtool voor ondernemers en accountants. Door Exact Online aan Xelion te koppelen kunnen gebruikers VolP bellen vanuit Exact Online. Lees hier meer. 

Veel bedrijven willen graag bellen met Microsoft Teams, maar dan wel met behoud van de telefoniefuncties die ze gewend zijn van een telefooncentrale. Microsoft Teams heeft standaard slechts beperkte PBX functies. Deze koppeling biedt hiervoor uitkomst. Lees hier meer.

Perfectview CRM Online is “hét Nederlandse Online CRM Systeem”. Wilt u ook bellen en synchronisatie van contacten vanuit Perfectview, dan kan dat in combinatie met Xelion. Lees hier meer.

Koppel boekhoudpakket Twinfield aan uw VoIP telefooncentrale met de koppeling van Xelion VoIP met Twinfield. Lees hier meer.

Door de integratie van WhatsApp Business in Xelion kunnen organisaties vanaf nu ook via WhatsApp communiceren met hun relaties. Naast inkomende chat, sms en telefonische oproepen is het nu mogelijk om ook inkomende WhatsApp berichten op één centrale plek in Xelion te ontvangen, af te handelen en te beheren. Met één vast nummer waarop alle communicatie voor medewerkers van Sales of Support binnenkomt. Lees hier meer.

Een Telephony Application Programming Interface, kortweg TAPI stelt je in staat om te bellen vanuit verschillende applicaties in Microsoft Windows. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld een telefoonnummer aan te klikken in Microft Outlook. De telefoon op je bureau zet dan de verbinding op naar het betreffende nummer. Ook zijn er CRM pakketten die TAPI ondersteunen. Als u zo’n pakket heeft en de wens heeft om te bellen vanuit dit pakket, dan biedt Xelion hier wellicht opties voor.

Xelion is een pakket dat gemaakt is om geïntegreerd te worden. Telefonie is niet meer een op zichzelf staande entiteit, maar wordt meer en meer geïntegreerd met IT. Met de API van Xelion wordt dit mogelijk en kan er zodoende informatie snel en efficiënt worden uitgewisseld met uw pakket. Wilt u een koppeling met VoIP telefonie maken, dan kunnen wij u op weg helpen met de API van Xelion VoIP telefonie.

Logo van Xelion VoIP telefonie
Bekijk ook eens de website van Xelion zelf.

Ja, ik wil meer informatie over
Xelion VoIP telefonie!