XELION VoIP telefonie

Xelion: de complete VoIP telefooncentrale

De Xelion hosted VoIP telefooncentrale is gemaakt voor het MKB. Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over VoIP telefonie met Xelion. We starten met enkele functionaliteiten die standaard zijn inbegrepen bij deze telefooncentrale.

Previous
Next

Xelion: optimale bereikbaarheid, aantrekkelijk geprijsd.

Xelion is een VoIP telefooncentrale die voorziet in de verschuiving naar plaats-, apparaat- en tijdsonafhankelijk werken. Hiermee krijgt uw bedrijf meer grip op de zakelijke communicatie. Een aantal voordelen van Xelion op een rij.

Bekijk onderstaande video over VoIP telefonie met Xelion voor een indruk van de centrale en de functionaliteiten.

Video afspelen

Xelion: meeste functies, beste prijs

Xelion is de beste in z’n klasse: niet alleen omdat het een hele goede oplossing voor VoIP telefonie biedt, maar ook omdat het ontworpen is vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat. Integratie met CRM en ERP-processen staat hoog op de agenda van Xelion en veel gebruikers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden standaard aan boord voor een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand. Daarnaast is Nox Telecom met het in Nederland ontwikkelde Xelion altijd dichtbij en benaderbaar voor specifieke vragen en oplossingen. Daarom kiest het MKB in Nederland voor Xelion!

Een korte introductie van de Softphone voor Windows PC of Mac.

Een korte introductie van de Android App voor uw smartphone.

Een korte introductie van de iOS App voor uw Apple smartphone.

Koppelingen

AFAS ontwikkelt moderne bedrijfssoftware om bedrijven en organisaties te automatiseren uit alle branches. Samson-IT heeft, samen met AFAS, een koppeling ontwikkeld tussen AFAS en Xelion. Door AFAS aan Xelion te koppelen kunnen gebruikers met VolP bellen en direct gebruik maken van Xelion vanuit AFAS. Lees hier meer.

Nox Telecom heeft in samenwerking met een ASSU gebruiker en Xelion een koppeling gerealiseerd tussen Xelion en ASSU software van A.I. Automatisering. Lees hier meer.

Animana is praktijkmanagement software voor een praktijk. Samson-IT heeft, samen met Animana, een koppeling ontwikkeld tussen Animana en Xelion. Deze koppeling biedt de mogelijkheid voor dierenartsen om beter hun klanten te woord te staan, met VolP te bellen en direct gebruik maken van Xelion vanuit Animana. Lees hier meer.

Anva is “het verbindende platform voor de verzekeringsbranche”. Dankzij de integratie tussen Xelion en ANVA CRM kunnen beide software pakketten perfect met elkaar samenwerken.

De multi-channel tools in ANVA CRM ondersteunen de online en offline contactmomenten en dankzij workflows verlopen deze processen zo efficiënt mogelijk. Ook Xelion zorgt ervoor dat alle communicatie processen zo efficiënt mogelijk lopen. Lees hier meer.

Exact Online is een online boekhoudtool voor ondernemers en accountants. Door Exact Online aan Xelion te koppelen kunnen gebruikers VolP bellen vanuit Exact Online. Lees hier meer. 

Veel bedrijven willen graag bellen met Microsoft Teams, maar dan wel met behoud van de telefoniefuncties die ze gewend zijn van een telefooncentrale. Microsoft Teams heeft standaard slechts beperkte PBX functies. Deze koppeling biedt hiervoor uitkomst. Lees hier meer.

Perfectview CRM Online is “hét Nederlandse Online CRM Systeem”. Wilt u ook bellen en synchronisatie van contacten vanuit Perfectview, dan kan dat in combinatie met Xelion. Lees hier meer.

Ben jij accountant of boekhoudprofessional bij een onderneming? Dan voel je je snel thuis bij Twinfield. Twinfield helpt jou je dagelijkse werk makkelijker te maken. Met een slim online boekhoudprogramma dat voldoet aan de nieuwste regelgeving, slim is geautomatiseerd en goed beveiligd. Maar ook met persoonlijk advies, training en consultancy. De professionals van Twinfield hebben passie voor boekhouden. En dat merk je! Lees hier meer.

Door de integratie van WhatsApp Business in Xelion kunnen organisaties vanaf nu ook via WhatsApp communiceren met hun relaties. Naast inkomende chat, sms en telefonische oproepen is het nu mogelijk om ook inkomende WhatsApp berichten op één centrale plek in Xelion te ontvangen, af te handelen en te beheren. Met één vast nummer waarop alle communicatie voor medewerkers van Sales of Support binnenkomt. Lees hier meer.

Een Telephony Application Programming Interface, kortweg TAPI stelt je in staat om te bellen vanuit verschillende applicaties in Microsoft Windows. Hiermee wordt het mogelijk om bijvoorbeeld een telefoonnummer aan te klikken in Microft Outlook. De telefoon op je bureau zet dan de verbinding op naar het betreffende nummer. Ook zijn er CRM pakketten die TAPI ondersteunen. Als u zo’n pakket heeft en de wens heeft om te bellen vanuit dit pakket, dan biedt Xelion hier wellicht opties voor.

Xelion is een pakket dat gemaakt is om geïntegreerd te worden. Telefonie is niet meer een op zichzelf staande entiteit, maar wordt meer en meer geïntegreerd met IT. Met de API van Xelion wordt dit mogelijk en kan er zodoende informatie snel en efficiënt worden uitgewisseld met uw pakket.

Logo van Xelion VoIP telefonie
Bekijk ook eens de website van Xelion zelf.
Heeft u vragen? BEL ONS: 088 7700 660 of MAIL ONS: info@noxtelecom.nl