Koppeling Microsoft Teams

Door de koppeling van Xelion VoIP telefonie met Microsoft Teams kunt u gebruik blijven maken van de functies van Microsoft Teams aangevuld met de telefooncentralefunctionaliteiten van Xelion.

Er is een onafhankelijke Saas plugin om eenvoudig de koppeling van Teams met Xelion tot stand te brengen. Via een webportaal worden bestaande Microsoft Office365 licenties met Teams gekoppeld met de bestaande of nieuwe Xelion licenties, inclusief de verkorte doorkiesnummers (zoals 201, 202). Zodra dit is afgerond, zijn Teams gebruikers via Xelion bereikbaar via de Teams-app op de mobiele telefoon, de werkplek (Teams-app) en eventueel een vast Teams-toestel. De instellingen van de centrale van Xelion en SIP trunk blijven gelijk en Teams-gebruikers blijven bereikbaar met verkorte doorkiesnummers zoals 201, 202.

Xelion_teams

Ja, ik wil meer info over de koppeling met

Microsoft Teams

    Technologie in de zorg: Xelion maakt het makkelijk

    Domotica en zorgtechnologie zijn begrippen waarmee veel partijen over elkaar heen vallen met moeilijke termen.

    Xelion is erin geslaagd het juist heel simpel te maken door communicatie tussen medewerkers onderling en die met cliënten centraal te stellen. Dat maakt dat er een efficiënte bedrijfsvoering ontstaat waarin mensen direct en gericht met elkaar contact hebben op de gewenste momenten.

    Xelion maakt daarbij in één klap andere communicatiesystemen overbodig, juist ook omdat de mobiele app elke smartphone onderdeel maakt van de zorgcoördinatie. Zorgalarmeringen worden eenvoudig gematcht met digitale roosters. Dat is niet alleen zeer effectief, maar redt ook daadwerkelijk levens op cruciale momenten.

    Vul uw gegevens hieronder in en wij mailen u de whitepaper