Koppeling WhatsApp

Door integratie van WhatsApp Business in Xelion7 kunnen zakelijke organisaties met een WhatsApp Business account vanaf nu 1-op-1 het gesprek aangaan met consumenten via ’s wereld meest populaire messaging kanaal. Daarmee wordt elk klantcontact dat plaatsvindt via telefonie, webchat, sms of WhatsApp georganiseerd en beheerd in Xeion. Deze aanpak zorgt ervoor dat de service naar bedrijven en consumenten stukken eenvoudiger en doelgerichter wordt.

De integratie leert gegarandeerd makkelijker en beter klantcontact van sales en support medewerkers met hun klanten op. Met de integratie van Xelion met WhatsApp Business kunnen Xelion gebruikers hun eigen WhatsApp Business Account koppelen aan de Xelion klantcontactfuncties. Agenten kunnen dan WhatsApp berichten ontvangen en direct ook vanuit Xelion een reactie terug sturen. De conversatie die vervolgens ontstaat wordt hierbij centraal in Xelion vastgelegd. Omdat Xelion ook integratie naar CRM applicaties ondersteunt, kan de informatie en contacthistorie die centraal is vastgelegd optimaal in kaart worden gebracht en geanalyseerd worden. Hierdoor kunnen organisaties hun klanten makkelijker en beter te woord staan en hun service levels beter monitoren..

screenshot_whatsapp_2-1024x647

Ja, ik wil meer info over de koppeling met

WhatsApp

    Technologie in de zorg: Xelion maakt het makkelijk

    Domotica en zorgtechnologie zijn begrippen waarmee veel partijen over elkaar heen vallen met moeilijke termen.

    Xelion is erin geslaagd het juist heel simpel te maken door communicatie tussen medewerkers onderling en die met cliënten centraal te stellen. Dat maakt dat er een efficiënte bedrijfsvoering ontstaat waarin mensen direct en gericht met elkaar contact hebben op de gewenste momenten.

    Xelion maakt daarbij in één klap andere communicatiesystemen overbodig, juist ook omdat de mobiele app elke smartphone onderdeel maakt van de zorgcoördinatie. Zorgalarmeringen worden eenvoudig gematcht met digitale roosters. Dat is niet alleen zeer effectief, maar redt ook daadwerkelijk levens op cruciale momenten.

    Vul uw gegevens hieronder in en wij mailen u de whitepaper