Koppeling ASSU met Xelion VoIP

De koppeling van ASSU assurantiesoftware met Xelion VoIP telefonie laat gebruikers van ASSU efficiënter en klantvriendelijk werken. ASSU is software voor assurantie adviseurs, volmachtkantoren, hypotheekkantoren en schadekantoren. 

Nox Telecom heeft deze koppeling gerealiseerd in samenwerking met A.I. Automatisering en een aantal gebruikers van ASSU.  A.I. Automatisering is de ontwikkelaar van ASSU. 

Functionaliteiten van de koppeling

1. Configuratie koppeling ASSU met Xelion.

De koppeling van ASSU met Xelion VoIP telefonie kunnen wij in samenwerking met de gebruiker snel configureren. In onderstaande afbeelding ziet u een voorbeeld van een onderdeel van de configuatie.

ASSU koppeling VoIP met Xelion Instellingen configuratie ASSU

2. Voorbeeld inkomend gesprek

Bij een inkomende oproep opent automatisch een venster met de naam van de beller, het relatienummer, adres, telefoonnummer en de portefeuille zoals die in ASSU zijn genoteerd . 

ASSU koppeling VoIP met Xelion inkomend gesprek

3. Bij aannemen gesprek opent de klantkaart.

Bij de medewerker die de inkomende oproep beantwoord wordt de klantenkaart geopend van de relatie die u belt.

ASSU koppeling VoIP met Xelion beantwoorden inkomend gesprek dan wordt de klantkaart geopend

Ja, ik wil meer info over de koppeling van Assu met Xelion VoIP telefonie.

    Technologie in de zorg: Xelion maakt het makkelijk

    Domotica en zorgtechnologie zijn begrippen waarmee veel partijen over elkaar heen vallen met moeilijke termen.

    Xelion is erin geslaagd het juist heel simpel te maken door communicatie tussen medewerkers onderling en die met cliënten centraal te stellen. Dat maakt dat er een efficiënte bedrijfsvoering ontstaat waarin mensen direct en gericht met elkaar contact hebben op de gewenste momenten.

    Xelion maakt daarbij in één klap andere communicatiesystemen overbodig, juist ook omdat de mobiele app elke smartphone onderdeel maakt van de zorgcoördinatie. Zorgalarmeringen worden eenvoudig gematcht met digitale roosters. Dat is niet alleen zeer effectief, maar redt ook daadwerkelijk levens op cruciale momenten.

    Vul uw gegevens hieronder in en wij mailen u de whitepaper