Koppeling Microsoft Teams met Xelion

Door de koppeling van Xelion VoIP telefonie met Microsoft Teams kunt u gebruik blijven maken van de functies van Microsoft Teams aangevuld met de telefooncentralefunctionaliteiten van Xelion.

Er is een onafhankelijke Saas plugin om eenvoudig de koppeling van Teams met Xelion tot stand te brengen. Via een webportaal worden bestaande Microsoft Office365 licenties met Teams gekoppeld met de bestaande of nieuwe Xelion licenties, inclusief de verkorte doorkiesnummers (zoals 301, 302). Zodra dit is afgerond, zijn Teams gebruikers via Xelion bereikbaar via de Teams-app op de mobiele telefoon, de werkplek (Teams-app) en eventueel een vast Teams-toestel. De instellingen van de centrale van Xelion en SIP trunk blijven gelijk en Teams-gebruikers blijven bereikbaar met verkorte doorkiesnummers zoals 301, 302.

Een Xelion Teams licentie is al beschikbaar vanaf € 13,50 per maand. Een Xelion Teams Unlimited is al beschikbaar vanaf € 19,95 per maand. In uw Microsoft omgeving dient u wel over de juiste licenties te beschikken om te kunnen bellen. Hierover kunt u contact opnemen met uw eigen ICT partner of met de ICT partner van Nox Telecom. Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Xelion_teams

Alle voordelen van de Xelion Teams koppeling op een rij

Alleen Teams

Xelion Teams

Meerdere wachtrijen en geavanceerde bereikbaarheid functies

Teams Users in en uit een belgroep schakelen

Een (088) nummerblok verdelen over gewone Xelion gebruikers en Microsoft Teams

Doorschakeling voor behoud bereikbaarheid bij uitvallen van de publieke Microsoft Cloud

Geen migratie of nummerportering en behoud van de bestaande SIP trunks

Behoud van het bestaande nummerplan en doorkiesnummers zoals 301, 302

Eenvoudig bepalen met welk nummer er wordt uitgebeld

Geleidelijke migratie zonder extra kosten in hardware en software waarbij gebruikers in eigen temp kunnen migreren

Ja, ik wil meer info over de koppeling met

Microsoft Teams