Glasvezel via het netwerk van Alphen on Fiber

ParkNed Vught is een oorspronkelijk lokaal initiatief onder de naam Glasvezel Vught dat in 2015 is overgenomen door Levelfour Networks. Vanaf 1 januari 2018 zal het oorspronkelijke Glasvezel Vught onderdeel uit gaan maken van ParkNed, een 100% dochtermaatschappij van Levelfour Networks. Met deze stap wordt tegelijkertijd geïnvesteerd in de uitbreiding van het glasvezelnetwerk en zal de technische capaciteit van het netwerk verder worden uitgebreid en verbeterd. De techniek achter het glasvezelnetwerk in Vught is in handen van ParkNed uit Waalwijk dat ook DocData en Bol.com voorziet van Glasvezel. Zij zorgen voor een toekomstvaste zeer betrouwbare en supersnelle verbinding. ParkNed Vught is een open netwerk waardoor iedere gebruiker zelf zijn internet provider en overige diensten kan kiezen. Daarnaast is ook mogelijke een basis abonnement + internet via Parkned Vught af te sluiten tegen een competatief tarief.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Alphen on Fiber