Glasvezel via het netwerk van Glasnet Buren

Met glasvezel ontvangen ondernemers in de gemeente Buren ultrasnel internet en telefonie. Hiermee kunnen zij ongestoord werken in de cloud, zijn ze optimaal bereikbaar en is het downloaden van grote bestanden een peulenschil. U hoeft dus ook nooit meer koffie te gaan halen, terwijl uw computer staat te stomen. Glasvezel is effectief én tijdbesparend. Glasnet Buren is de enige aanbieder van glasvezel in de gemeente Buren. Een eigen netwerk, van, voor en door Burense ondernemers, zonder winstoogmerk.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Glasnet Buren