Glasvezel via het netwerk van Glasnet Groot Vettenoord

Bedrijvenpark Groot Vettenoord te Vlaardingen heeft in 2016 een hypermodern open glasvezel netwerk gekregen en is daarmee voorbereid op de toekomst. De gevestigde bedrijven kunnen gebruik maken van hun ‘eigen’ supersnelle en stabiele breedband verbinding. Hiermee kan men niet alleen op ICT kosten besparen, maar vooral ook gemakkelijk en razendsnel zaken doen. Groot Vettenoord is hiermee klaar voor de toekomst! Glasnet Groot Vettenoord is een initiatief van de ondernemersvereniging Groot Vettenoord, gemeente Vlaardingen en FiberRevolution Nederland. Op deze website leest u meer over de mogelijkheden, de diensten en scherpe tarieven. Vraag ook gerust een collega-ondernemer die al ervaring heeft met glasvezel.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Glasnet Groot Vettenoord