Glasvezel via het netwerk van Glasnet Heemskerk

In de zomer van 2016 heeft FiberRevolution in samenwerking met de lokale ondernemers een gebiedsdekkend zakelijke glasvezelnetwerk op de industrieterreinen Trompet1 gerealiseerd. Het staat voor steeds meer bedrijven vast dat glasvezel de toekomst heeft en dat de huidige ADSL verbinding (binnenkort) niet meer voldoet. Niet alleen kan men ICT kosten besparen, ook kan men gemakkelijk en supersnel werken. Op deze website leest u meer over de mogelijkheden, diensten en tarieven. Vraag ook gerust een collega-ondernemer die al ervaring heeft met glasvezel.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Glasnet Heemskerk