Glasvezel via het netwerk van Glasnet Heusden

Coöperatieve Vereniging Glasnet Heusden U.A. streeft ernaar om alle bedrijventerreinen in de gemeente Heusden te voorzien van een glasvezelnetwerk. Het glasvezelnetwerk is gerealiseerd op de bedrijventerreinen Vlijmen, Het Hoog, Nieuwkuijk, Groenewoud, Metal Valley en Meeuwaert. Ook voor ondernemers in het centrum van Drunen is het mogelijk om aan te sluiten op Glasnet Heusden.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Glasnet Heusden