Glasvezel via het netwerk van Glasnet Nieuwkoop

In de zomer van 2015 is het zakelijke glasvezelnetwerk Glasnet Nieuwkoop opgeleverd. Tientallen bedrijven op de De Olm en Schoterhoek en daar tussenin, maar ook bijvoorbeeld De Sfeerstal en Golfclub Liemeer, maken naar tevredenheid gebruik van hun ‘eigen’ supersnelle en stabiele breedband verbinding. Hiermee kan men niet alleen op ICT kosten besparen, maar vooral ook gemakkelijk en razendsnel zaken doen. Deze ondernemers zijn klaar voor de toekomst!
Glasnet Nieuwkoop, powered by FiberRevolution is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Duurzaam Ondernemen Nieuwkoop (DON), Commerciële Club Nieuwkoop (CCN) en OV Liemeer.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Glasnet Nieuwkoop