Glasvezel via het netwerk van Glasnet RTHA

Op Rotterdam Airport, is in de zomer van 2015 een hoogwaardig zakelijk stratendekkend glasvezelnetwerk op de terreinen van Businesspark Rotterdam The Hague Airport (RTHA) en bedrijvenpark Hoog16Hoven gerealiseerd. Onze uitgangspunten zijn helder: betaalbaar en open glasvezel beschikbaar maken voor alle gevestigde ondernemers en het succes gezamenlijk delen! Op deze website leest u meer over de voordelen van glasvezel, de diensten en onze tarieven.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Glasnet RTHA