Glasvezel via het netwerk van Glasnet Veghel

Glasnet Veghel B.V. is in 2007 opgericht op initiatief van de ondernemersverenigingen Ondernemend Veghel en EBK die zich hebben verenigd in de Stichting Vitaal Bedrijvig Veghel. Het primaire doel van de B.V. is gelegen in de aanleg en exploitatie van een bedrijfsmatig glasvezelnetwerk. Door in eigen beheer een open glasvezelnetwerk voor en door ondernemers aan te leggen en te exploiteren, kan een lage prijsstelling worden gehanteerd en kunnen ondernemers zelf invloed uitoefenen op de exploitatie van het netwerk. Het zakelijke glasvezelnetwerk van Glasnet Veghel B.V. ligt op alle bedrijventerreinen in de gemeente Veghel (Molenakker in Erp en De Amert, De Dubbelen en Doornhoek in Veghel) en bedrijventerrein Duin e.o. in de gemeente Schijndel. Op dit moment zijn er ruim 300 aansluitingen gerealiseerd, waarvan ongeveer 90% operationeel is.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Glasnet Veghel