Glasvezel via het netwerk van GVCN

De Coöperatie Glasvezelcompagnie Nuenen U.A. (kortweg: GVCN) is een samenwerking van Nuenense bedrijven met als doel de Nuenense bedrijventerreinen aan te sluiten op een modern glasvezelnetwerk. GVCN is een initiatief van Ondernemers Contact Nuenen in samenwerking met 12 lokale bedrijven die hebben geinvesteerd om de aanleg van het netwerk mogelijk te maken. Alle aangesloten bedrijven, ook zij die niet investeren, worden automatisch lid van de coöperatie en hebben inspraak in de jaarlijkse ledenvergadering.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Glasvezelcompagnie Nuenen