Glasvezel via het netwerk van SBBU Uden

De Udense bedrijventerreinen zijn in 2005 als een van de eerste terreinen in Nederland voorzien van een glasvezelnetwerk. Daarmee was Uden een landelijke koploper. In 2016 is het netwerk volledig gemoderniseerd. Met de ingebruikname van dit nieuwe netwerk per 1 januari 2017 is ook gekozen voor een nieuwe belichter. Kortom; een toekomstbestending netwerk, waarbij zeer hoge snelheden mogelijk zijn.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

SBBU Uden