Glasvezel via het netwerk van Wauwau

Wauwau bouwt nu aan het Nederland van de toekomst. Met hun glasvezelnetwerken bereiden ze bedrijven voor op succesvol en sneller dan ooit digitaal ondernemen. Overal, zónder beperkingen. Bent u klaar voor het gigabit-tijdperk? Met een razendsnel onafhankelijk netwerk voor zakelijk glasvezel van Wauwau bent u altijd online. Veilig, betrouwbaar, sneller dan ooit en klaar voor onbegrensde groei.

Het Wauwau netwerk is leverbaar op de volgende locaties:

Amsterdam Noord

Cornelis Douwes Amsterdam

Buiksloterham Amsterdam

NDSM terrein Amsterdam

Het Broek Arnhem

Rijnpark Arnhem

Geloërveld Belfeld

De Pannenberg Belfeld

Witveldweg Belfeld

Delfgauw Ruyven

Rotterdamseweg Zuid Delft

Rotterdamseweg Noord Delft

Schieoevers Zuid Delft

Schieoevers Noord Delft

Forepark Den Haag

Middenweg Den Haag

De Haven Drachten

Centerpoort-Nieuwgraaf Duiven

Centerpoort Zuid Duiven

Graafstaete Duiven

Seingraaf Duiven

Waarderpolder Haarlem

Zandhorst I Heerhugowaard

Zandhorst II Heerhugowaard

Zandhorst III Heerhugowaard

West Kanaaldijk Nijmegen

De Sluis Weurt Nijmegen

Noordwest Rotterdam

Vierslagen I Schoonebeek

Vierslagen II Schoonebeek

 Vierslagen III Schoonebeek

De Hemmen-A7 Sneek

De Compagnie Veenendaal

Compagnie Oost Veenendaal

De Faktorij Veenendaal

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Steeds meer dagelijkse en vooral toekomstige ontwikkelingen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Daarmee is uw organisatie klaar voor de toekomst!
Probleemloos werken in de cloud, bellen via internet en tegelijkertijd andere zware toepassingen gebruiken? Dit is geen probleem met een glasvezelverbinding.     Met glasvezel van Nox kan iedere organisatie een verbinding kiezen die bij hun behoefte past van 100 Mbps tot 1.000 Mbps up & down of zelfs meer.                        
Maakt uw organisatie nu al gebruik van  glasvezel, dan kunnen jullie kiezen voor een snellere verbinding via een lokaal glasvezelinitiatief en daarbij flink gaan besparen op de maandelijkse kosten. Voor een organisatie die nog geen gebruik maakt van glasvezel is dit een ideaal instapmoment door de gunstige prijsstelling van lokaal glasvezel.
Zakelijke Glasvezel verbindingen zijn stabiel en betrouwbaar en kennen vaak een uptime van 99,9% en hoger. De meeste bedrijven die de overstap naar glasvezel al gemaakt hebben kunnen beamen dat ze zelden of nooit last hebben van storingen of onderbrekingen.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Wauwau