update 13:00u: Het aantal gelijktijdige gesprekken blijft stabiel en naar verwachting.

Doordat het platform op dit moment stabiel draait, kiezen onze leverancier er voor om voor nu geen verdere wijzigingen aan te brengen. Morgen, zaterdag 10 april, om 11:00 voert onze leverancier verder onderhoud uit om het platform weer volledig in gebruik te nemen.

update 12:00u: Afgelopen half uur is het aantal gelijktijdige gesprekken stabiel en naar verwachting.

update 11:30u: Op dit moment zien we een normaal aantal gelijktijdige gesprekken. Dit is alleen niet stabiel over langere tijd. We houden u op de hoogte. De volgende update volgt om 12:00.

update 11:00u: De werkzaamheden hebben niet het gewenste resultaat. Het aantal gelijktijdige gesprekken zit op ongeveer een kwart van wat wij verwachten. Op dit moment onderzoeken meerdere teams de storing. De volgende update volgt om 11:30.

update 10:30u: Er zijn werkzaamheden uitgevoerd op de database. Deze aanpassing heeft een positief effect en we zien het aantal gelijktijdige gesprekken weer toenemen. Er kunnen zich echter nog steeds audioproblemen voordoen. De volgende update wordt rond 11:00 verwacht.

update 10:00u: Gevolg van de storing is dat het momenteel niet mogelijk is om nieuwe gesprekken op zetten of te ontvangen. De oorsprong van de storing lijkt database gerelateerd te zijn. De volgend update wordt 10:30 geplaatst.

9:20u: Momenteel krijgen wij diverse meldingen van problemen met uitgaande telefonie. We zijn de zaak aan het onderzoeken. Onze excuses voor de overlast.