Glasvezel via het netwerk van Rekam

We werken tegenwoordig steeds meer in the cloud, sturen en ontvangen vaker grote bestanden online en sluiten meer apparaten aan op het internet. Daarom kiezen veel ondernemers voor een aansluiting op een glasvezelnetwerk. Logisch, want glasvezelnetwerken zijn snel, stabiel, toekomstvast en hebben een vrijwel oneindige bandbreedte. Rekam is de beheerder van glasvezelnetwerken op verschillende bedrijventerreinen in Midden Holland. Dit zijn open netwerken, waarop alle internetproviders hun diensten (internet, tv, bellen) kunnen aanbieden. En dat geeft u als ondernemer alle vrijheid om een abonnement te kiezen dat aansluit bij uw wensen.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Rekam