Zakelijk Internet

Doe de postcodecheck en bekijk alle opties voor internet op uw adres!

Wij leveren zakelijk internet access in heel Nederland via de bekende nationale leveranciers maar ook via veel lokale initiatieven. Wij leveren internet via xDSL, via 4G of op een van onderstaande glasvezelnetwerken. Op deze manier kunnen wij voor iedere organisatie de best mogelijke internetverbinding leveren op ieder adres. Onderstaand staat een opsomming van de netwerken waarop wij internet kunnen leveren. 

Landelijk dekkend Glasvezel

Landelijk dekkend xDSL via KPN

Straalverbinding / Radio Access

4G zakelijk Internet

Aanvullende zakelijk internetdiensten

Tevens levert Nox diverse aanvullende internetdiensten zoals:

Wij leveren desgewenst een managed router om u helemaal te ontzorgen. Daarbij maken we gebruik van de gerenommeerde merken Cisco en FRITZ!box. Het plaatsen van een eigen router behoort echter ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het inrichten van uw bedrijfsnetwerk. U kunt bijvoorbeeld meerdere publieke IP-adressen aanvragen en meerdere locaties koppelen door middel van een IP-VPN.

Ook bieden wij diverse mogelijkheden om bedrijfsverzamelpanden van een professionele stabiele internet verbinding te voorzien. Eventueel aangevuld met een professioneel WiFi-netwerk.

Voor een gegarandeerde hoge uptime van uw verbindingen zijn er diverse mogelijkheden. Zo bieden wij redundante verbindingen op basis van BGP.

Postcodecheck

Technologie in de zorg: Xelion maakt het makkelijk

Domotica en zorgtechnologie zijn begrippen waarmee veel partijen over elkaar heen vallen met moeilijke termen.

Xelion is erin geslaagd het juist heel simpel te maken door communicatie tussen medewerkers onderling en die met cliënten centraal te stellen. Dat maakt dat er een efficiënte bedrijfsvoering ontstaat waarin mensen direct en gericht met elkaar contact hebben op de gewenste momenten.

Xelion maakt daarbij in één klap andere communicatiesystemen overbodig, juist ook omdat de mobiele app elke smartphone onderdeel maakt van de zorgcoördinatie. Zorgalarmeringen worden eenvoudig gematcht met digitale roosters. Dat is niet alleen zeer effectief, maar redt ook daadwerkelijk levens op cruciale momenten.

Vul uw gegevens hieronder in en wij mailen u de whitepaper