Glasvezel via het netwerk van Glasvezel Schaapsloop

De Coöperatie van Glasvezel Schaapsloop doorbreekt de Telecommarkt en biedt collectief zakelijke glasvezelaansluitingen aan op de Schaapsloop 1 en 2 (Valkenswaard) voor een eerlijke en scherpe prijs. Deze prijzen zijn gebaseerd op een 5-jarig contract. Onze glasvezelverbindingen zijn altijd 1:1, non-overboekt. Zo beschikt u altijd over de eigen bandbreedte. Eenmalige aansluitkosten op basis offerte aannemer.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Glasvezel Schaapsloop