XELION VoIP telefonie

Xelion: de complete VoIP telefooncentrale

De Xelion hosted VoIP telefooncentrale is gemaakt voor het MKB. Op deze pagina vindt u alles wat u wilt weten over VoIP telefonie met Xelion. We starten met enkele functionaliteiten die standaard zijn inbegrepen bij deze telefooncentrale.

Vorige slide
Volgende slide

Xelion: optimale bereikbaarheid, aantrekkelijk geprijsd.

Xelion is een VoIP telefooncentrale die voorziet in de verschuiving naar plaats-, apparaat- en tijdsonafhankelijk werken. Hiermee krijgt uw bedrijf meer grip op de zakelijke communicatie. Een aantal voordelen van Xelion op een rij.

Bekijk onderstaande video over VoIP telefonie met Xelion voor een indruk van de centrale en de functionaliteiten.

Video afspelen

Xelion: meeste functies, beste prijs

Xelion is de beste in z’n klasse: niet alleen omdat het een hele goede oplossing voor VoIP telefonie biedt, maar ook omdat het ontworpen is vanuit de visie dat telefonie niet meer op zichzelf staat. Integratie met CRM en ERP-processen staat hoog op de agenda van Xelion en veel gebruikers. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden standaard aan boord voor een aantrekkelijke prijs per gebruiker per maand. Daarnaast is Nox Telecom met het in Nederland ontwikkelde Xelion altijd dichtbij en benaderbaar voor specifieke vragen en oplossingen. Daarom kiest het MKB in Nederland voor Xelion!

Logo van Xelion VoIP telefonie
Bekijk ook eens de website van Xelion zelf.

Ja, ik wil meer informatie over
Xelion VoIP telefonie!