Glasvezel via het netwerk van Cranendonck//NET

Cranendonck//NET is een initiatief van het Ondernemers Contact Cranendonck (OCC). Onze coöperatie is dus van ondernemers, voor ondernemers en iedere zakelijke abonnee is daarom tevens lid van de coöperatie. Deelnemers/leden hebben niet alleen invloed op de exploitatie ervan, maar zullen na de terugverdientijd van de investeringen en kosten ook meedelen in de opbrengsten.

Het doel van Cranendonck//NET is primair om alle bedrijventerreinen in Cranendonck van een snelle, betrouwbare en toekomstvaste, zakelijke internetverbinding te voorzien. Het netwerk is open, wat betekent dat elke dienstenprovider in principe toegang heeft tot ons netwerk. Cranendonck//NET streeft ernaar een zo breed mogelijk dienstenpakket te laten aanbieden via hun netwerk.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Cranendonck//NET