Regionaal en lokaal glasvezel

Doe de postcodecheck en bekijk alle opties voor internet op uw adres!

Wij leveren zakelijk internet access in heel Nederland via de bekende nationale leveranciers maar ook via veel lokale initiatieven. Op deze manier kunnen wij voor iedere organisatie de best mogelijke internetverbinding leveren op ieder adres. Onderstaand staat een opsomming van de netwerken waarop wij internet kunnen leveren.

Aanvullende diensten

Tevens levert Nox diverse aanvullende diensten zoals:

Wij leveren desgewenst een managed router om u helemaal te ontzorgen. Daarbij maken we gebruik van de gerenommeerde merken Cisco en FRITZ!box. Het plaatsen van een eigen router behoort echter ook tot de mogelijkheden.

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het inrichten van uw bedrijfsnetwerk. U kunt bijvoorbeeld meerdere publieke IP-adressen aanvragen en meerdere locaties koppelen door middel van een IP-VPN.

Ook bieden wij diverse mogelijkheden om bedrijfsverzamelpanden van een professionele stabiele internet verbinding te voorzien. Eventueel aangevuld met een professioneel WiFi-netwerk.

Voor een gegarandeerde hoge uptime van uw verbindingen zijn er diverse mogelijkheden. Zo bieden wij redundante verbindingen op basis van BGP.

Postcodecheck