Glasvezel via het netwerk van Brightfiber

Brightfiber ontwikkelt, bouwt en beheert glasvezelnetwerken op bedrijvenparken in Nederland. Sinds de oprichting in 2015 heeft Brightfiber eigen glasvezelnetwerken  aangelegd op 15 bedrijventerreinen. Brightfiber richt zich op de collectieve aanleg van glasvezel voor groepen bedrijvenen business parcs en dan altijd ook direct voor iederen op het betreffende terrein. Verder kiezen ze voor onafhankelijk netbeheer waardoor gebruikers zelf een provider kunnen kiezen voor hun internet- en telefoniediensten.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Brightfiber