Glasvezel via het netwerk van Midden-BrabantGlas

Het aantal glasvezelaansluitingen in het buitengebied neemt met de dag toe omdat Coöperatie MiddenBrabant Glas het voor u als bewoner heeft aangedurfd een eigen netwerk aan te leggen. U wilt namelijk niet stil staan. U bent steeds vaker online en uw internetgebruik blijft groeien. Met dit betrouwbaar glasvezelnetwerk zijn al uw toekomstige ontwikkelingen mogelijk én betaalbaar.

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

MiddenBrabant Glas