Glasvezel via het netwerk van WTC Rotterdam

Nox Telecom – met vestigingen in Venray en Rotterdam (WTC) – legde reeds in 2010 een eigen, volledig dekkend glasvezelnetwerk aan in het WTC Rotterdam.

Het leveren van connectiviteit aan huurders van bedrijfsverzamelgebouwen, zien resellers nogal eens als een uitdaging. Meestal hebben huurders contracten met verschillende providers en gaat er met grote regelmaat een schop de grond in. Toch is er veel winst voor huurders en resellers te behalen bij bedrijfsverzamelgebouwen. Dat bewijst Nox Telecom bij het prestigieuze WTC-gebouw aan de Coolsingel in Rotterdam.

Eindklanten kunnen rekenen op hoogwaardige verbindingen tegen een aantrekkelijke prijs. Voor de backbone wordt gebruik gemaakt van zowel een KPN- als Eurofiberverbinding, waardoor optimale beschikbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd is. Klanten hebben, zonder dat ze het beseffen, een hoogwaardige redundante glasvezelverbinding. In totaal heeft Nox Telecom al meer dan honderd WTC-huurders aangesloten. 

Voordelig, Betrouwbaar en Snel glasvezel voor uw bedrijf

Nox levert zakelijk Internet Access en maximale support daarop zodat uw organisatie online blijft. Simpel en betrouwbaar! We werken daarbij ook graag samen met uw ICT-adviseur omdat die uw situatie kent. Wij komen dus graag in contact met uw organisatie of uw ICT-adviseur om deze samenwerking te bespreken met als doel uw organisatie efficiënt online te laten werken.

Vanuit onze kantoren in Venray en Rotterdam leveren we Internet Access aan organisaties in Midden- en Zuid-Nederland met eigen monteurs. Naast Internet Access bieden we VoIP en mobiele telefonie aan de zakelijke markt. Heeft u vragen over Internet Access, VoIP of mobiel, dan staan wij voor u klaar.

Steeds meer dagelijkse en vooral toekomstige ontwikkelingen vragen om een goede internetverbinding. Glasvezel kan oneindige hoeveelheden data aan. Daarmee is uw organisatie klaar voor de toekomst!
Probleemloos werken in de cloud, bellen via internet en tegelijkertijd andere zware toepassingen gebruiken? Dit is geen probleem met een glasvezelverbinding.     Met glasvezel van Nox kan iedere organisatie een verbinding kiezen die bij hun behoefte past van 100 Mbps tot 1.000 Mbps up & down of zelfs meer.                        
Maakt uw organisatie nu al gebruik van  glasvezel, dan kunnen jullie kiezen voor een snellere verbinding via een lokaal glasvezelinitiatief en daarbij flink gaan besparen op de maandelijkse kosten. Voor een organisatie die nog geen gebruik maakt van glasvezel is dit een ideaal instapmoment door de gunstige prijsstelling van lokaal glasvezel.
Zakelijke Glasvezel verbindingen zijn stabiel en betrouwbaar en kennen vaak een uptime van 99,9% en hoger. De meeste bedrijven die de overstap naar glasvezel al gemaakt hebben kunnen beamen dat ze zelden of nooit last hebben van storingen of onderbrekingen.

Doe hieronder de postcodecheck

Ja, ik wil meer info over glasvezel van

Glasvezel WTC Rotterdam