Update 19.30u: het probleem is opgelost. De situatie is stabiel.

Update 17:35u: Er is een probleem gevonden in de firewall waar deze servers achter zitten. Het tijdelijk naar een andere firewall zetten heeft weer voor een ander probleem gezorgd. Na nader onderzoek is het probleem met de originele firewall waar de servers mee verbonden zijn opgelost. We monitoren nu of de situatie stabiel blijft.

Update 16:55u: De servers zijn helaas nog niet stabiel. Inmiddels is er bij onze leverancier opgeschaald en geëscaleerd.

Update 16:26u: Een aantal servers zijn zojuist wederom kortstondig offline geweest. Wij bieden u onze excuses aan voor dit ongemak. Via deze updates blijven wij u op de hoogte houden.

Update 16:02u: De servers zijn nog niet helemaal stabiel waardoor in het afgelopen 1,5 uur sommige Xelion servers kortstondig offline geweest zijn. Aan een definitieve oplossing wordt gewerkt

14:44u: Op dit moment ervaren wij storingen op diverse van onze Xelion servers. Samen met onze leverancier zijn wij aan de slag op het probleem op te lossen en de servers weer te stabiliseren.

Getroffen servers: nox3 / nox4 / nox5 / nox6. Overige servers zijn niet getroffen door deze storing