Update 08:50 uur:

Omschrijving: Verstoring alle inkomende gesprekken bij klanten die (hosted) VoIP telefonie afnemen (alleen interne gesprekken komen wel binnen).
Status: Tijdelijke oplossing actief, inkomend verkeer weer mogelijk
Oorzaak: Infrastructuurprobleem bij interconnectprovider BT
Duur: 19-01-2018 10:48 uur – 20-01-2018 1:16

Afgelopen nacht is dmv een tijdelijke oplossing (met beperkte capaciteit) het telefonieverkeer weer hersteld.

De problemen die sinds gisteren zich voordeden waren het gevolg van een kabelbreuk bij spoorwerkzaamheden ter hoogte van Arnhem. Daar is gisteravond en vannacht een herstelteam op locatie geweest. Doordat het gevaarlijk terrein betrof zijn daar pas de eerste werkzaamheden rond 02:00 uur begonnen. De werkzaamheden worden om 09:00 uur hervat door een vervangend team.

Op de eigenlijke back-up route (via Frankrijk) heeft zich eerder een calamiteit voorgedaan waardoor ook daar een gedeeltelijk nieuw kabeltraject aangelegd moet worden, De verwachting is dat dit zaterdagochtend rond 10:00 uur gereed is en deze route in gebruik kan worden genomen. Deze zal ipv de nu tijdelijke oplossing het telefonieverkeer weer gaan verzorgen.

Bij verstoringen van (een groot gedeelte van) de totale dienstverlening is het helaas onmogelijk om klanten op individueel niveau te benaderen en up to date te houden. Via onze storingspagina: https://noxtelecom.nl/category/storingen/ op onze website geven wij reguliere updates mbt de voortgang en oplossing van de storing. Wij verzoeken u om daar voor nu, en in de toekomst, gebruik van te maken.

Nogmaals onze welgemeende excuses voor de eventuele overlast.

Categories: Onderhoud & Storingen