Dinsdag namiddag 27-11-2018 is er een nieuwe versie van de Xelion iOS App uitgebracht via de Apple App Store. Degenen die auto update hebben aanstaan hebben deze nieuwe versie gekregen. Deze werkt niet op onze huidige serverversie 6.21 p4. Xelion heeft dit in onderzoek en zodra er meer informatie is zullen we dit vermelden.

Update 28-11-2018 13:30u: Xelion onderneemt de volgende stappen om dit probleem op te lossen:

  1. Vandaag wordt aan Apple de oude Xelion 6 App weer aangeboden voor opname in de App Store via een express procedure. Die App zal versie 7.1 hebben. Het is echter de oude app, die zowel op Xelion 6 als Xelion 7 werkt.
  2. De Xelion 7 App zal opnieuw aangeboden worden aan Apple onder de naam Xelion 7 en zal onder die naam ook in de store beschikbaar komen.

Dan zijn er dus 2 apps in de AppStore beschikbaar.

  1. Xelion App (de oude App die werkt op Xelion 6 en Xelion 7)
  2. Xelion 7 App (de nieuwe App die uitsluitend op Xelion 7 werkt).

Wij verwachten dat de express procedure er toe leidt dat de Xelion App (de oude, maar met versie 7.1) vandaag of morgen beschikbaar zal zijn in de App Store.

Update 01-12-2018: Xelion heeft ism Apple de werkende iOS App (als versie 7.1) opnieuw in de app store geplaatst. Deze wordt door auto-update van de iPhone weer geïnstalleerd.

Categories: Onderhoud & Storingen