Graag willen wij 2 jubilarissen in het zonnetje zetten. Vandaag 1 november 2022 is collega Marcel Klein Hofmeijer 12,5 jaar in dienst, collega Iwan Kertokario volgt precies 1 maand later. Wij feliciteren beide collega’s met deze mooie mijlpaal en vinden het fantastisch dat zij al zo lang tot ons team behoren.

Zowel Marcel als Iwan hebben voorheen geruime tijd bij KPN Telecom gewerkt en zijn, door de overname van de KPN Flexcare diensten door Atlantic Telecom respectievelijk 1 mei 2010 en 1 juni 2010 in dienst getreden bij Atlantic Telecom. De activiteiten van deze dienst zijn inmiddels onderdeel van Nox Telecom.

Met KPN Flexcare bood KPN sinds 1998 (bron 1) al “Hosted Telefonie” (als 1e in Nederland) door op strategische locaties (oa. het Media Park Hilversum en WTC Rotterdam) grote telefooncentrales te plaatsen en via een eigen lokaal netwerk de werkplekken van klanten te voorzien telefonie. Daarmee mag Nox Telecom zich een van de oudste Hosted Telefonie aanbieders van Nederland noemen 😉. Nox Telecom heeft naast Venray ook nog steeds een kantoor in het WTC Rotterdam waar wij het volledige pand in 2010 van een glasvezelnetwerk voorzien heeft.

In de afgelopen 12,5 jaar is de markt van kopernetwerken via xDSL inmiddels voor een groot gedeelte naar glasvezel gemigreerd en hebben Marcel en Iwan de volledige migratie van Flexcare (Ericsson MD110) en POTS/ISDN naar VoIP mede uitgevoerd. Al deze tijd hebben zij hun “mannetje gestaan” waarbij de belangen voor de klant voorop bleven staan!

Bron (1)

https://www.acm.nl/sites/default/files/old_publication/publicaties/9629_201516%20BOB%2016102008.pdf

Categories: Nieuwsblog