Update 14:50 de storing is rond 14:45 verholpen. Als uw internetverbinding nog niet online is, verzoeken wij uw router te herstarten.

Update 14:04 aQuestora, een glasvezelleverancier waarvan wij gebruik maken, meldt een storing aan haar netwerk. De oorzaak wordt nog onderzocht. Als gevolg hiervan zijn verschillende lokale glasvezelinitiatieven niet beschikbaar. Glasvezel Cranendonck, Glasvezel Eindhoven, Midden-BrabantGlas, Brofiber en GlaswebVenray zijn hierdoor getroffen.

Sinds 13:12 ervaren wij problemen op het netwerk van GlaswebVenray. Het probleem is in onderzoek. Excuses voor het ongemak.

Technologie in de zorg: Xelion maakt het makkelijk

Domotica en zorgtechnologie zijn begrippen waarmee veel partijen over elkaar heen vallen met moeilijke termen.

Xelion is erin geslaagd het juist heel simpel te maken door communicatie tussen medewerkers onderling en die met cliënten centraal te stellen. Dat maakt dat er een efficiënte bedrijfsvoering ontstaat waarin mensen direct en gericht met elkaar contact hebben op de gewenste momenten.

Xelion maakt daarbij in één klap andere communicatiesystemen overbodig, juist ook omdat de mobiele app elke smartphone onderdeel maakt van de zorgcoördinatie. Zorgalarmeringen worden eenvoudig gematcht met digitale roosters. Dat is niet alleen zeer effectief, maar redt ook daadwerkelijk levens op cruciale momenten.

Vul uw gegevens hieronder in en wij mailen u de whitepaper