Wie kent hem niet. De KPN bedrijfsbuffel uit 2009. Maar nog steeds heeft KPN Zakelijk Mobiel de Bedrijfsbundel waarbij de databundels van alle werknemers met een zelfde abonnement worden samengevoegd tot één grote databundel waarvan alle medewerkers gebruik kunnen maken. De een meer, de ander minder. En zolang je gezamenlijk niet meer data verbruikt dan het totaal van alle databundels samen, blijf je binnen de bundels en ontstaan er geen extra datakosten.

Een voorbeeld. Een bedrijf heeft 7 medewerkers met de KPN ÉÉN abonnement van 10 GB + Onbeperkt bellen + sms. Gezamenlijk heeft het bedrijf een databundel van maar liefst 70 GB per maand. Deze databundel geldt uiteraard ook voor de gehele EU. Een aantal medewerkers gebruiken bijvoorbeeld 4 GB, een aantal medewerkers i.v.m. een project 16 GB en een medewerker precies 10 GB. Gezamenlijk gebruiken ze die maand 56 GB. Als bedrijf blijven ze onder de 70 GB aan data en er komen dus geen extra data kosten op de factuur.

Bij de keuze van de juiste databundels van werknemers kun je dus ook de zogenaamde “data-stres” voorkomen. Zo hoeft een bedrijf niet voor elke individuele medewerker iedere keer te bepalen wat het beste abonnement is: 5 GB (die vaker 4 GB gebruikt), 10GB of 20GB (die af en toe 16 GB gebruikt maar vaker 9 GB).  

Wil je meer weten? Kijk dan op https://noxtelecom.nl/wordpress/zakelijk-mobiel-kpn/        

Categories: NieuwsblogNieuwsbrief