Als ondernemer beschik je graag over kwalitatief hoogwaardige bedrijfsapparatuur. Daarbij denk je mogelijk (ten onrechte) niet direct aan refurbished apparatuur. Dit artikel geeft drie redenen waarom refurbished iPhones zakelijk wél het overwegen waard zijn.

Refurbished betekent gereviseerd. De producten die refurbished worden, zijn veelal afkomstig uit het bedrijfsleven en inruilprogramma’s van Apple winkels. Ze worden uitgebreid gecontroleerd, getest, schoongemaakt, gerepareerd, vervangen en geüpgraded waar nodig, om weer aan een nieuw leven te beginnen. Het device wordt op meer dan 50 punten gecontroleerd. Het device wordt met dit proces als het ware weer ‘als nieuw’ gemaakt. Je ziet of merkt doorgaans geen verschil tussen een compleet nieuw device en een refurbished device. Voor de nieuwe gebruiker biedt dit voordelen.

 • Refurbished is goedkoper dan een nieuw toestel
  Een refurbished toestel is goedkoper dan een nieuw toestel. Geld besparen zonder concessies te doen aan je gestelde eisen voor een nieuw toestel maakt je keuze natuurlijk makkelijker. Wie wil dat nu niet? Refurbished is doorgaans 15% tot 30% goedkoper.  Dus je krijgt de specificaties van een high-end toestel, voor een veel betere prijs.

 • Hoge kwaliteit met 2 jaar garantie
  Bij refurbished is de kwaliteit van het toestel gewaarborgd omdat er een strenge controle heeft plaatsgevonden. Die controle is zo goed dat er zelfs 2 jaar garantie wordt gegeven bij aankoop van een refurbished toestel. Dit terwijl op een nieuwe iPhone slechts 1 jaar garantie zit! De controle van de toestellen vindt plaats op verschillende punten. Zodoende vindt er een cosmetische controle plaats, worden de functionaliteiten grondig gecontroleerd, de onderdelen worden gecontroleerd op hun authenticiteit en de batterij wordt uitgebreid getest en moet in uitstekende conditie zijn. Alleen toestellen die alle controles en testen doorstaan krijgen het officiële Keurmerk Refurbished. Zo is kwaliteit gegarandeerd, vandaar ook 2 jaar garantie.

 • Refurbished is een duurzame keuze
  Veel organisaties zijn bezig met het thema duurzaamheid en refurbished kan daar aan bijdragen. Elke refurbished iPhone heeft een directe impact op het klimaat. In vergelijking met een nieuwe iPhone, bespaar je ongeveer 55,5KG CO2-uitstoot en 100 liter water.

  Een lagere prijs, even hoge kwaliteit, een langere garantie en een duurzame keuze maken refurbished het overwegen waard. Meer weten? Neem dan contact op via groei@noxtelecom.nl of bel naar 088-7700600.