Nox Biedt nu bij zowel KPN mobiel als bij T-Mobile mobiel ook de optie om te kiezen voor een E-sim in plaats van een traditionele simkaart. 

E-sim staat voor ’embedded sim’. Dit is een chip die al is ingebouwd in veel van de nieuwste smartphones. E-sim vervangt de fysieke, plastic simkaarten  Je downloadt als gebruiker het profiel van je abonnement op je telefoon. De e-sim is in een handomdraai geïnstalleerd, want alles gaat elektronisch. Je scant de QR-code en Klaar! Ook overstappen wordt gemakkelijker. Je kunt van de ene provider overstappen naar de andere, zonder dat een nieuwe sim-kaart nodig is. Als gebruiker downloadt je het abonnement op het toestel en de providers regelen de rest.

Naast vervanger van de traditionele simkaart is er ook nog de optie om te kiezen voor  e-sim als tweede sim op je smartphone. Dit heet dual sim. Telefoons met dual sim ondersteunen twee simkaarten, met twee abonnementen op één toestel. Hierdoor kun je privé en zakelijk gemakkelijker gescheiden houden. Of je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een buitenlands en Nederlands abonnement wanneer je op zakenreis bent, zonder twee telefoons mee te nemen.

Om van e-sim gebruik te maken is een geschikt toestel nodig. Bekijk de specificaties van je toestel of deze geschikt is voor e-sim of neem contact met ons op om u hierbij te helpen.

Technologie in de zorg: Xelion maakt het makkelijk

Domotica en zorgtechnologie zijn begrippen waarmee veel partijen over elkaar heen vallen met moeilijke termen.

Xelion is erin geslaagd het juist heel simpel te maken door communicatie tussen medewerkers onderling en die met cliënten centraal te stellen. Dat maakt dat er een efficiënte bedrijfsvoering ontstaat waarin mensen direct en gericht met elkaar contact hebben op de gewenste momenten.

Xelion maakt daarbij in één klap andere communicatiesystemen overbodig, juist ook omdat de mobiele app elke smartphone onderdeel maakt van de zorgcoördinatie. Zorgalarmeringen worden eenvoudig gematcht met digitale roosters. Dat is niet alleen zeer effectief, maar redt ook daadwerkelijk levens op cruciale momenten.

Vul uw gegevens hieronder in en wij mailen u de whitepaper