KPN behoort tot de bepalende zakelijk glasvezelleveranciers van Nederland. Het glasvezelnetwerk is dan ook sterk vertegenwoordigt in het land. Tal van organisaties nemen een glasvezelverbinding af op het netwerk van KPN via KPN Zakelijk óf via een KPN Wholesale partner. De overeenkomst loopt soms al jarenlang door en inmiddels zijn de tarieven voor zakelijk glasvezel behoorlijk gezakt. Zo kan het voorkomen dat u inmiddels een snellere verbinding kan krijgen voor minder geld dan u nu betaald. Dan kan een WSO-WSO migratie een oplossing bieden.

Met een WSO-WSO migratie kan een bestaande KPN glasvezelverbinding, mits de verbinding uit contract is, ondergebracht worden bij een andere KPN Wholesalepartij tegen nieuwe voorwaarden. Voorheen was de enige mogelijkheid de glasvezelverbinding technisch én administratief opheffen om vervolgens een geheel nieuwe verbinding aan te vragen voor de eindklant. In sommige gevallen werd in deze situatie zelfs (deels) opnieuw graafwerkzaamheden uitgevoerd. Met een WSO-WSO migratie wordt de huidige verbinding en infrastructuur dus in stand gehouden en vindt er alleen een administratieve wijziging plaatst van aanbieder.

Voordelen voor de eindklant van een WSO-WSO migratie:

  • Dezelfde of zelfs een snellere glasvezelverbinding voor een voordelig tarief.
  • Snelle oplevertijd, zeker in vergelijking met een nieuwe glasvezelverbinding.

Wilt u weten of een WSO-WSO migratie voor u interessant is? wij maken graag een aanbod voor u. Neem contact met ons op via het contactformulier onder dit bericht.

    Categories: Nieuwsblog