Eind 2010 is een voormalig KPN èn Atlantic Telecom onderdeel onder de naam JP Connect als zelfstandig bedrijf ontstaan.

JP Connect leverde vanaf dat moment Hosted Telefonie op locaties zoals het WTC in Rotterdam en het Mediapark in Hilversum.

Op deze bijzondere dag verdienen vooral onze collega’s Iwan Kertokario en Marcel Klein Hofmeijer speciale aandacht. Zij zijn immers de twee collega’s die er vanaf het eerste uur bij zijn. Chapeau!

Het huidige Nox Telecom is aanvankelijk als zusterbedrijf in 2013 opgericht. Later is de naam Nox Telecom door een fusie met JP Connect als enige naam overgebleven toen de bedrijfsactiviteiten van die beide bedrijven zijn samengevoegd.

Vandaag 9 december 2020 bestaan wij dus officieel 10 jaar. We zijn er trots op dat wij dit kunnen zonder van bovenaf te managen, ieder zijn eigen verantwoordelijkheid neemt en waarin een half woord vaak genoeg is om wat gedaan te krijgen!

Roel Martens Joël Gielen Lou Rongen Dennis Steers Marc van Bracht Yolanda Lensen Frank Boeije Jeroen Helmons Iwan Kertokario Marcel Klein Hofmeijer

Vandaag zijn wij vanaf 15:00 gesloten en gaan een klein virtueel en online feestje vieren. En als de situatie het weer toelaat, gaan we dit nog eens uitgebreid overdoen!

Categories: Nieuwsblog