Voorziet jouw organisatie de medewerkers van smartphones als onderdeel van de bedrijfsvoering? Dan kan smartphonelease of Daas (Device as a service) een interessant alternatief zijn voor de aankoop van die mobiele toestellen.  Smartphonelease biedt een complete en zorgeloze gebruikservaring voor een vast laag bedrag per maand. Lees verder als je meer wilt weten over de voordelen van het leasen van smartphones voor je organisatie.

Smartphonelease Zakelijk

Smartphonelease voorziet in een zorgeloze ervaring voor de organisatie en de gebruiker ​

 • Kies een smartphone naar wens voor een vast bedrag per maand
  Met smartphonelease rust je jouw medewerkers uit met een nieuwe smartphone voor een vast laag bedrag per maand. Je kunt kiezen uit alle zakelijke smartphones en combineren van bijvoorbeeld de nieuwste iPhone en Samsung is ook gewoon mogelijk, zodat iedere medewerker een toestel naar wens krijgt. Ideaal te combineren met een scherp zakelijk mobiel abonnement van Nox Telecom.

 • Geleverd met accessoires en aanvullende diensten voor een zorgeloze ervaring op maat
  De smartphones worden indien gewenst geleverd inclusief accessoires zoals hoesjes, screenprotector en oplader.  Ook zijn diensten bij schade bespreekbaar, forward- en reverse logistics, E-waste compensatie en secure datawipe aan het einde van de looptijd. Alles via één aanspreekpunt en een vast bedrag per maand.
 • Je kiest zelf voor een contractduur van 12, 24, 36 of 48 maanden
  En het einde van de looptijd bieden we de volgende opties aan:
  • Inleveren en een nieuwe smartphone naar keuze leasen. (Dit is de standaardoptie)
  • Doorhuren; afhankelijk van de gewenste periode wordt een huurprijs voorgesteld.
  • Overnemen van het eigendom; dit kan tegen de dan geldende marktwaarde.
 • Smartphonelease draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen
  Milieu speelt in toenemende mate een rol bij de keuze voor lease of koop. Bij lease is deelname en bijdrage aan de circulaire economie een feit, immers de devices krijgen altijd een tweede of zelfs derde leven.

Kortom het gemak dat deze oplossing oplevert voor zowel de organisatie als gebruikers is dus een belangrijke reden om te kiezen voor smartphonelease.

Smartphonelease biedt organisaties diverse financiële voordelen

 • Geen hoge eenmalige investering
  Met smartphonelease rust je jouw medewerkers uit met de nieuwste smartphone zonder dat je daar een hoge investering voor hoeft te doen.
 • Lage totale eigendomskosten (Total cost of ownership)
  Vanwege de restwaarde van de smartphones die wordt meegenomen in het voorstel betaalt u onderaan de streep minder dan in het geval van koop. Immers, je hoeft zelf niet voor verkoop te zorgen en de restwaarde is middels de lease direct meegenomen. Nooit meer zorgen om verkoop en afvoer van de toestellen
 • De smartphones komen niet op je balans te staan
  De reguliere afschrijvingstermijn op IT is 60 maanden, echter is de gemiddelde gebruikstermijn van een smartphone 24 tot 36 maanden. Dat betekent dat een organisatie tegen een boekverlies aan kan lopen als zij na bijvoorbeeld 24 maanden wil vernieuwen. Als je voor lease kiest, dan kan probleemloos worden overgestapt naar het nieuwste of nieuwere model.

Zaken om rekening mee te houden bij smartphonelease

 • Je bent geen eigenaar maar je huurt
  Dit geldt niet alleen tijdens de afgesproken gebruiksperiode, maar ook daarna. Als huurder maak je een afspraak over het gebruiksrecht van de apparatuur. Aan het einde van de huurperiode krijg je van ons (Nox Telecom) een oplossing die afgestemd is op jouw toekomstplannen.
 • Financiering via onze partner, communicatie via Nox Telecom
  Deze dienst bieden we aan via een partner die gespecialiseerd is in financiering van IT-apparatuur zoals smarptphones. De communicatie verloopt altijd via de support van Nox maar de factuur komt vanuit de betreffende financieringspartner.
 • Goed huisvaderschap loont
  Bij inleveren zijn normale gebruikssporen te verwachten, maar een gebroken scherm is dat bijvoorbeeld niet. Reparatie is dan voor kosten van de huurder of gebruiker. Bij inlevering is het dus minimaal van belang dat het toestel werkt, maar netter inleveren loont! Dit noemen we de ‘Goed Huisvaderschap Bonus’.
Smartphonelease Zakelijk Mobiel lease

Benieuwd of Smartphonelease wat voor jouw organisatie is?

Ben je geïnteresseerd geraakt in smartphonelease en wil je er meer over weten of wil je een aanbod ontvangen? Neem dan contact op via groei@noxtelecom.nl

Categories: Nieuwsblog