Bij veel bedrijven en kantoren willen medewerkers tijdens pauzes of grote evenementen graag TV kijken. Ook in wachtkamers of wachtruimtes willen bedrijven hun bezoekers graag vermaken door middel van een TV met actualiteiten.

Sinds medio 2020 is er ook een zakelijke IP-TV dienst beschikbaar van KPN. Nox Telecom kan deze TV dienst leveren via elke internetverbinding. Het maakt dus niet uit je je wel of geen internet hebt van KPN. Het grote voordeel van IP-TV is dat je geen COAX aansluiting nodig hebt maar enkel een internetkabel waarop de ontvanger wordt aangesloten. De ontvanger wordt middels een HDMI kabel aangesloten op de TV. Hiermee is TV overal in je bedrijf, op elk kantoor of in de wachtkamer direct beschikbaar.

Met IP-TV van Nox Telecom krijg je standaard 32 HD-TV zenders, 18 radiozenders en vele regionale TV- en radiozenders. Daarnaast is elk kijkpunt ook eenvoudig uit te breiden met ESPN of Ziggo Sports.

Wil je meer weten en ben je geïnteresseerd in de toepassingen en prijzen? Kijk dan op onze pagina: https://noxtelecom.nl/zakelijk-tv/

IP-TV zakelijk TV TV scherm met zender logos
IP-TV zakelijk TV TV scherm met zender logos