Welke vergadertoestellen bieden we aan en wat zijn de verschillen?

In een spreekkamer is vaker behoefte aan een conferentie toestel: een toestel waarmee je met meerdere personen gelijktijdig een telefonische vergadering kunt bijwonen.

Yealink heeft 2 eenvoudige conferentie toestellen in haar productportfolio.

De Yealink CP920 is een bedraad IP toestel die gekoppeld kan worden aan onze Xelion centrale ne geschikt voor kleinere vergaderruimtes. Het toestel is voorzien van een Touch keypad om nummers te bellen en zo externen uit te nodigen voor de vergadering. Gesprekken kunnen via een USB stick worden opgenomen.   

De Yealink CP930W is vergelijkbaar met de CP920 maar heeft een unieke eigenschap, namelijk een DECT verbinding. Met een single-cell of multi-cell DECT oplossing van Yealink kunt u de CP930W in elke kantoorruimte inzetten binnen uw bedrijf als daar DECT dekking aanwezig is. Ideaal als u (af en toe) een telefonische vergadering heeft en niet gebonden wilt zijn aan één kamer.

De Jabra Speak 510 is een andere eenvoudige oplossing voor telefonische vergaderingen tot 4 personen in een ruimte. De Jabra Speak 510 sluit je via USB aan op je PC of Laptop waarmee deze direct gekoppeld is met de Xelion softclient om zo eenvoudig een telefonische vergadering op te zetten. En met de ingebouwde batterij heeft de Jabra Speak 510 een minimale spreektijd van 2 uur.  

Voor meer informatie over onze Xelion klik hier.      

Categories: NieuwsblogNieuwsbrief