Leeft bij jullie organisatie de vraag ‘kan ik mijn CRM software integreren met de telefonieomgeving?’ Het antwoord is: Ja, dat kan met de Integratie Software van Bubble. In een eerder blog hebben we al geschreven over de voordelen van Bubble en wat je ermee kan. Lees het in dit blog: Koppel je CRM pakket met je VoIP centrale.

Vanaf nu kunnen wij bij Nox Telecom VoIP met Xelion, 3CX of Teams bellen koppelen met jullie favoriete  CRM pakket. Zo is er bijvoorbeeld een koppeling mogelijk met de volgende pakketten: Salesforce, Dynamics, SuperOffice, AFAS, SAP, Zoho en nog veel meer! Alle informatie staat gedetailleerd beschreven in onze marketplace. Zoek in de marktplaats naar je CRM pakket en bekijk alle mogelijkheden.

De marktplaats voor VoIP koppelingen vindt je hier:koppelingen.noxtelecom.nl

Staat je koppeling ertussen maar doet de koppeling nog niet hetgene waar jullie naar op zoek zijn? Dan is er misschien nog maatwerk mogelijk. Om aan jouw specifieke maatwerk wensen te kunnen voldoen, is Bubble voorzien van de module Automations. Met deze module is het mogelijk om je eigen If-This-Then-That flows toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan het uitvoeren van een script of het automatisch openen van het callnotitie scherm in plaats van dat je die open moet klikken.

Staat je gewenste koppeling niet tussen de meer dan 200 koppelingen?

Dan is er nog geen man overboord. We informeren je dan graag over de mogelijkheden en kosten om de integratie binnen enkele weken te realiseren. We kunnen veel softwaretoepassingen koppelen met een van de standaard koppelopties zoals de the SQL connector, URL Executer, HTTP Requester en de CSV connector, zodat er in de meeste gevallen geen extra kosten in rekening worden gebracht. Bij een aanvraag wordt er contact opgenomen over de wensen en worden de (on)mogelijkheden besproken.

Test Bubble nu 1 maand gratis

Als de interesse gewekt is voor Bubble, dan is het mogelijk om een maand gratis te testen. Dan gaan we de koppeling realiseren en dan kunnen jullie 30 dagen en met maximaal 5 gebruikers gratis testen.

Wil je meer informatie, Neem dan contact met ons op. Wij informeren en adviseren je graag!

Categories: Nieuwsblog