Nox Telecom heeft in samenwerking met Xelion de eerste gecertificeerde VoIP koppeling gemaakt met het bekende boekhoudpakket Twinfield.

Twinfield is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en richt zich hoofdzakelijk op het MKB. Twinfield hecht veel belang aan integratie en connectiviteit. Dit stelt een ondernemer of accountant namelijk in staat om beter samen te werken en gebruik te maken van diverse softwarepakketten, ieder gespecialiseerd op een eigen gebied. Er was tot op heden echter nog geen gecertificeerde VoIP koppeling met Twinfield.

Nox Telecom biedt met Xelion een moderne VoIP telefooncentrale die ideaal is voor het MKB. Xelion is net zoals Twinfield een bedrijf van Nederlandse bodem en hecht ook veel waarde aan integratie met andere softwarepakketten.

In samenwerking met Xelion, Twinfield, Nox Telecom en softwareontwikkelaar Aery is nu de eerste door Twinfield gecertificeerde VoIP koppeling met Xelion gerealiseerd. Met deze koppeling kun je  bellen vanuit Twinfield,  contacten (debiteuren en/of crediteuren) worden gesynchroniseerd met Xelion en bij een inkomend telefoongesprek wordt de juiste debiteuren- of crediteurenkaart automatisch geopend.

Een extra voordeel van deze koppeling is dat ook het debiteuren en/of crediteurennummer gesynchroniseerd wordt met het Xelion adresboek zodat bij een inkomend gesprek in de Xelion pop-up óók het debiteuren en/of crediteurennummer zichtbaar is voordat een gesprek wordt aangenomen. Dit is ook makkelijk voor iedere Xelion gebruiker die Twinfield niet gebruikt.

Deze koppeling is zowel geschikt voor kleine als grote bedrijven als wel geschikt voor kleine als grote Twinfield gebruikers.

Meer informatie en tarieven kun je vinden op onze pagina Xelion VoIP koppeling met boekhoudpakket Twinfield .

Andere links:

Twinfield

Aery

Xelion

Xelion koppeling met Twinfield
Xelion VoIP Koppeling Twinfield